Pysslar och fixar

Jag håller på och pysslar på en liten sak, och när det är klart kommer jag meddela er, tills dess blir det ingen bloggning för min del.
/hedda

hej rubrik !

blogg.se är helt cp stört. jag orkar verkligen inte fortsätta blogga. så tog bort den nya bloggen också. så nu vet ni varför den är borta ! puss. HEDDA, TA INTE BORT DEN HÄR ! KANSKE BÖRJAR SKRIVA HÄR OM ETT TAG ! :D

KLICKA KLICKA KLICKA !

http://kajsabragee.blogg.se

fail !

jag har råkat förstöra hela designen. klump !
men jag får se om det blir så mkt mer uppdatering på den här bloggen.

change

juste, det har pratats om efternamns byte idag. och nej, jag har inga problem med det !

underbara mamma

kom nyss hem, eller nej det va typ en timma sen, vart i töjnan & viby för att kolla på hus ! sen har det blivit tårta i solen, och jävlar vad trött jag är. och en aning irriterad, jag orkar verkligen inte med det här just nu ! glad är jag iaf att jag har en mamma som förstår. som kan ge mig beröm för att jag går mina egna vägar och tar seriöst ingen mer skit längre. jag kan bättre än att må dåligt. och om 2 veckor åker jag ifrån henne i fyra veckor. jag kommer seriöst inte klara mig !

älskar dej !


rubrik !

kom hem vid kvart i tror jag, för typ en halv timma sen. och nu tjockar jag mig med godis. ebba skulle ju sova här, men vart inte att hon gjorde det. men typ inte sovit ordentligt på evigheters. så det blir ändå skönt, kommer inte kunna sova inatt.. elin vet varför och du vet att jag alltid ställer upp!
ikv.. vet inte vad jag ska skriva, jagade av poliserna är väl det ända typ !

Elin & Ebba !

vafan allt jag skrev raderades, pallar int skriva om allt, men drog ju t elin förut och åt lunch där sen drog vi t centrum, köpte en väska och sen träffade ja sollentuna tjejerna :) och gud, jag ebba elin & julia, fyfan vad vi skratta.
Elin gick för typ 10 minuter sen & Ebba kommer nog när som tror jag. och blir att hon sover här inatt igen ! :)

till elin !:)

webbkameran är trasig igen så ni får ingen bild! gud vad jag inte orkar.
ska iallfall dra mig mot elin nu. sen ska vi t centrum och sen drar vi kanske hit, vi får se.
ny header föresten, Hedda om du inte gilar den kan du byta tbx ! :)

gick t norrviken..

hahaha, cykeln hade punka så vi gick ist, och sen när vi va vid typ smk. fatta vi gick dit ! då hoppade vi på någon buss som kom, som körde t norrviken, sen där ifrån gick vi t jag vet inte, där massa människor va. fast typ alla hade dragit. och då va kl elva typ. så vi fick cp panik, eftersom vi skulle va hemma då. så vi gick t tåget, men det gick inte först 20 över, hahahaha! men mamma & ebbas pappa va inte hemma när vi kom, vilket var bra för oss.
Ebba gick nyss för hon har gymnastik sak. tror jag ska vara med elin på dan sen på kvällen ska ja och ebba t edsbergsparken tror jag :) puss.

bild från idag ! :)

berättar om dagen sen när vi kommer hem eller så gör jag det imorgon. nu så ska vi ut, vet inte först tänkte vi dra t badberget sen vill ebba t norrviken. men vi tänkte cykla och lycka till att ta sig till norrviken med cykel. vi har redan lyckats köra i diken, in i buskar och jag vet inte vad ! jävla galningar !


And I'm hearing what you say but I just can't make a sound

Jag just nu, ungefär, är galet glad!

Nytt! :D

Nya saker, det här, plus ett svartochvittrandigt linne. Känns rätt bra om jag får säga det. Mamma kom ju alltså hem från NY, och detta hade hon då med sig. Skorna köpte en kompis som bor i NY åt mig, fjärde paret converse! :) Väskan köpte mamma, den gillar jag. Sen linnet på bilden är faktiskt svenskt, men det har åkt fram och tillbaka till över atlanten, men orkar inte skriva hela grejen här, och det andra linnet är i tvätten, för det använde mamma därborta, men det är inte svenskt.
Hhihihi.
Vet inte vad jag ska göra ikväll. :(
Pussar/h
Just det, jag har MVG i engelska!

vg, 96orna & ebba

bild från alldeles nyss.
fick mitt betyg i engelska idag. och gud min pappa är underbar! fick en himla massa beröm när jag berättade eftersom jag har skit svårt att lära mig saker i skolan, och framförallt språk. men två VG än så länge. sen vet jag inte hur resten ser ut. men det blir nog bra!:)
slutade tidigare, så åt lunch med 96orna och sen va jag kvar i skolan tills dom började, så kom hem vid halv ett ungefär. och shit vad länge sen det va jag var med dom ! så tjejer om ni ser det här. planera inte saker för nästa helg då !
.
Ebba kommer hit när hon slutat, och jag vet inte vad vi ska göra. får se om vi drar ut och träffar några senare eller bara hemma, se på film äta massa onyttigt eller bara sitta ute på studsmattan med tusentals filtar och bara prata i timmar. venne, vi får se ! puss.

dagens


damp

vart vaken en halv timma och vad har jag gjort ? INGENTING ! borde inte ha datan vid sängen för kommer aldrig upp då. men försöker hitta frågor om vad vi ska kunna i musiken, men skolans hemsida är ju för dålig ! så hittar det verkligen inte. damp ! IG på kajsa kommer det bli, skit bra !
börjar om en timma med engelska då vi ser på någon film av lera ? jag kommer somna och sen så äre redovisning och sen slutar jag. trevligt !

sova

Såhär blire när jag leker med håret, cepebild jag vet, skitire.
Ska sova nu, är galet trött.
Sov gott. /stjernströööööööööööööööm

a walk to remember

jag dampar, allt jag skriver suddas ut eller så hoppar musen, venne vad syster gjorde med datan. så sitter med jätte mycket inzoomad data och försöker skriva det här. damp ! syster kom förut och vi börja kolla på a walk to remember, så jävla gullig. syster gick nyss och funderar på att se klart den imorgon för hon sa att jag skulle börja gråta i slutet. men måste duscha nu. och sen lära mig massa om rolling stones! kul..

You have made it harder just to go on

That's what you get when you let your heart win

No doubt!

Sjukt bra band det där, No doubt. Så synd att dom inte gör musik längre.
Hade mitt sista prov idag, det gick bra, känns sjukt skönt att det typ inte är någonting kvar nu!! Sexualkunskap på No'n, gissa hur killarna betedde sig? Haha, fast jag och Johanna skrattade en del. Älskar att alla satt och prata och sen precis när det blir tyst så säger jag erektion. Man ba yes! Jag är inte glad över att Håkan Hellström inte kommer till grönan i sommar, man ba wtf, jag och mathilda skulle ju gå, han kommer ju varje år -.- Jag och Mathilda hade i alla fall sjukt kul förra året på hans konsert.
Nu ska jag inte skriva nå mer, men kanske kommer senare.
hedda

skönt som fan !

sämst bild, men orkade inte hämta kameran. och orkade inte ta fler.
hade mitt sista prov nyss och det är galet skönt! bara lite sur över betyget jag fick. aja. måste sätta på isprinsessan nu, och sen skriva en recension om den tills imorgon, ska även veta massa saker om gruppen som spelar låten vi ska redovisa. shit !
gustav skrev nyss att han hade gått vidare t intervju för steamboat. Grattis gustav, och ebba och emma som också gjorde det ! :)

tjejen ska till tyskland ! :(


nytt.

var precis med mamma och ella i centrum, skorna fick jag och galet skönt att jag hittade ett slags gladiatorskor nu, för aldrig hittat några fina förut. och jag hittar verkligen inget att ha på mig till skolavslutningen ! träffade linnea, och glad att hon inte heller hittar något. men måste t kista eller centrum i typ helgen och fortsätta kolla!
nu måste jag plugga klart so'n, och jag är sämst på att planera mitt plugg. aja, ska görat nu! puss

Nu har jag läst så mycket SO att jag inte orkar mer...

... Märkte att jag hade Kajsas so-bok, men hon har min, så det är chill. Har ju so-prov imorgon dårå..
Ikväll äre Grey's Anatomy, typ den absolut bästa serien.
Sitter och lyssnar på Pokerface. Hatar egentligen den låten, är inte så förtjust i Lady Gaga överhuvudtaget, men den kom på iPoden och orkade inte sträcka mig till högtalarn och byta, och sen kom jag in i låten.
Pussen och kramen/H

kuk so !

dålig bild, jag vet. men orkade inte ta fler.
kofta; h&m
leggings; gina
linne; gina
halsduk; ?
och den blåa rosetten; nabil gjorde den :)
ska upp och äta och sen blir det är jävla massa so plugg idag ! men ni får nog upd ikväll. puss !

I don't mind if you don't mind

Älskar den här låten, Read my mind av The killers.
Sitter i sängen nu och känner mig död, kan knappt stå, är helt yr, tror det är för att jag har ätit för lite idag. Det här inlägget tar mig förevigt att skriva.
/hedda

hemma

Är hemma idag p.g.a magknipet som inte försvann från igår. Känns väl inte sådär superroligt. Att vara sjuk är väl inte direkt min favoritgrej, och det är så typiskt att när Kajsa blir frisk blir jag sjuk, så var det förra gången jag var sjuk oxå.

Jag och storasyster, som kommer hem 22 juli. Bilden är flera år gammal.

Väska

Okej, jag ska sova nu, för har typ legat dom senaste två timmarna och gråtit av ont i magen. Tänkte bara skriva en bra grej i alla fall, jag och pappa har lagat min Friis & Co väska, så kan använda den igen nu. Superlim är bäst! :D
Okej cepebild hära men ändå:

dh.


cp bild, just nu.
ligger i sängen och ser på desperate housewives. men det här avsnittet är skit tråkigt. efter det här måste jag duscha och sen kolla igenom tyskan igen. så mer inlägg ikväll kommer det inte bli. men ni får nog mer imorgon. puss !

Inte min dag kan jag säga

Som rubriken säger, idag är verkligen inte min dag! Började med att försova mig, så missa gympan, sen gick min redovisning på musiken cpdåligt för mig. Har haft ont i magen exakt hela dagen och är irriterad på allting, och typ går runt i koma hela dagen. Hoppas imorgon är bättre. På grund av de här har jag svårt att tro att jag tänker blogga nå mer ikväll, jag orkar inte. -.-
/hedda
bild jag tog typ förra veckan eller nåt

rip min mobil ! :'(

hej jag dampar på min mobil ska ni veta ! för det går inte att ringa med den, funderar på att ta fram någon gammal cp mobil! sitetr och pratar med ebba på fb, det är det som händer just nu. inget so plugg. det får bli senare ikväll! :) juste, suster kommer nog hit ikväll. mys !

trött som fan.

har inga nya bilder.
aja, jag har vart seriöst död idag. inte orkat prata eller någonting. och somnade om imorse, så vaknade igen en kvart innan jag börja, så va helt cp nyvaken på idrotten, aja. sen på engelskan, låg och halvsov hela tin, tror jag somnande. och jag vet inte, ska plugga nu. puss!

!

jag är så äckligt trött så jag funderar på att sova. Hade så jävla svårt att somna inatt, låg och skakade för att jag va så jävla rädd! min fantasi är ju bara för sjuk, och det värsta är ju att jag själv tror det kommer hända. aja, ska bara ta en dusch, läsa lite och vänta på att mamma ska komma hem så hon kan se att jag äter något till middag, människan litar inte på mig :/
godnatt.

Räddis :)


aj!

jag funderar på ifall jag råkat pajja min kroge på något sätt! den är svullen lite överallt, helt blå och det är fullt av små sår på den ! och aj vad ont det gör !

damp barn !

hej jag vet inte vad jag ska skriva. slutade vid halv 5 och sitter och äter nu, och fan vad man kan ha humör svängningar. va skit glad ena stunden sen fick jag damp och malin stog och lugnade ner mig några minuter vilket verkligen behövdes. och sen har inget mer hänt, glömde en sak på svenska läxan, vilket stör mig och nu ska jag ut och sätta mig på altanen och läsa en hima massa so som jag har prov på på torsdag. shit asså !

We can't cry the pain away

Rubriken har inte någonting med något att göra, bara älskar den låten!
Har typ inget att skriva, just nu. Ska läsa min nya Frida tidning. Det ligger papper och tidningar och rester från att jag klippt en massa saker! Underbart!
Pussar/H
På fredag, eller kanske lördag morgon så kommer jag få en grej, och ni vet inte vad, hihihi, det får ni se då! :D

wooow

Typ jag just nu. Oplattat hår.! Jaggillaregentligeninteatthadet. Menenmassapersonersägerattdetärjättefintsåvoila. Vet inte varför jag skrev det sådär. Kanske för att det är så ointressanta meningar. Börjar om 35 minuter så jag har verkligen inte bråttom någonstans det enda jag inte gjort är ätit frukost. :O:O
Puss och kram misstolkbanan /H

problem

hahaha, är galet glad just nu, borde inte vara det eftersom det blivit massa skit just nu, och äsch det löser sig. Ebba ring mig sen ikväll! borde inte skriva mer, eftersom jag inte gått upp än, ligger fortfarande i sängen och vet inte vad jag ska ha på mig. ännu mer problem ! ska upp och äta nu,  puss !

pigg!

saknar mig galna cp kanin !
är galet pigg och kommer fan inte kunna somna nu liksom, lovar att jag kommer va vaken hur länge som helst och shit, jag har fortfarande damp. borde sova bort det. men måste upp och dricka först. och sen så ska jag smsa med andreas och försöka sova.
och malin, svara !

Bestämt mig

Har bestämt mig nu vad jag ska göra, det blir ungefär som Kajsas, för det ska också bli ett kollage, fast det blir ändå väldigt annorlunda. Ska inte bara ha foton, ska ha saker från tidningar, bilder på mina favoritkändisar, och typ saker jag samlat på mig, minnen. På bilden ser ni lite av allt som kommer med. Dä blir super. Fast kommer inte kunna skriva ut några bilder förräns mamma kommer hem på fredag, det är hon som har färgskrivaren. Måste köpa ett lim. :)
/H

lack.

lust att slå någonting. lust att slå handen allt vad jag kan i stenväggen..
har seriöst haft damp hela dagen, och bättre vart det inte när mamma va på mig om hur lite jag börjat äta. jag orkar verkligen inte. maria skulle komma hit och se på film med mig och låta mig prata av mig. men fick precis ett sms att hon kommer på tisdag istället. DAMP !
.
.. OCH SLÅ ALDRIG KNOGEN NÅGRA GÅNGER I EN STENVÄGG! DET SVIDER
SOM FAN OCH DET ÄR BLOD PÅ VÄGGEN. ÅNGRAR ATT JAG GJORDE DET NU..

hahaha fråga inte varför

Visst har jag en massa fina nagellack? Haha mobba mig inte, och fråga mig inte varför jag la upp bilden. Har fler än dom här, men det var väl dom här jag hittade utan att behöva vända ut och in på mitt rum. Nu när jag köpt ett sånt fint nagellack som sitter på naglarna får jag inte hålla på och bita på naglarna eller ta sönder dom och allt jag vanligtvis gör. Tror det kommer ett till inlägg lite senare. Jag är på fixahumör!! Ge mig lite tips på vad jag kan hålla på med!
/H

rik!

ligger i sängen och halv kollar på glee. himla cp pogram ! men finns inget annat bättre att göra, pluggat no i några timmar och svenskan har jag gjort och jag är så galet trött på läxor så det finns inte ! och gud vet ni vad jag kom på ? jag har typ 700 på kortet plus presentkort på gina. fick himla lust att åka t centrum nu. och om en kvart börjar gossip girl ! (Y) puss.

Jag är duktig!

Har just skrivit klart hela svenska recensionen :) Känner mig väldigt duktig faktiskt! Och nej, inte alls i sista minuten :) Det är ju inte så bra väder, så idag har jag och pappa tittat på Saw 3, såg ju tvåan i vad var det fredags? Men tror inte jag skrev det här på bloggen, i alla fall den var bra, men tvåan var ju bättre, och kan inte bestämma mig vilken som var bäst av trean och ettan.
Jag vill göra något sånt som Kajsa gjorde, typ ett bildkollage med bilder, inte på samma sätt som hon då, man vill ju inte vara en härmapa, men jag fick typ lust att hålla på och klippa och limma! Haha jag vet jag är skum. Men ska nog fixa ihop något tror jag allt. Lyssnar på en favorit, som typ alla haft som favorit, fast den har typ fallit ut från allas lyssnalista? Fireflies, tröttnade på den förut, men den är härlig ändå.
pusspuss/h

design!

hahahah, hade gjort en ny header. men såg att texten på bilden vart fel så va tvungen att ta bort den, och har inte kvar den förra bilden på datan tror jag. så just nu blire ingen header. men tror hedda skulle fixa en snart, puss !

usch !

gud vad jag hatar när det blixtrar ! lillasyster stog och skrek när hon räknade hur långt borta den va. och jag.. hahaha jag låg under täcket och va rädd :$ jajaj, det är slut nu, och nu tror jag att det är lunch. puss !

söndag.

somnade vid 3 igår ungefär. och vaknade tidigt men somnade om. men är helt cp död. mitt humör är jätte drygt, och aa. måste plugga hela dagen idag. har ett cp svårt no prov imorgon på typ 40 sidor, och sen tror jag att jag ska lämna in min svenska uppsatts imorgon, men den har jag inte ens börjat på. sen så ska jag nog göra ett svenska läxförhör imorgon som tydligen va skit svårt, och shit asså. det här kommer inte bli en rolig söndag ! puss.

ni får 1 bild, det är det jag orkar med just nu !:)


facebook

blogg.se är helt cp på min data ! inläggen från idag har inte visats för mig, eller ett bra tag senare. okej, hedda har redan skrivit om kvällen och allting, men ni får bilder någon annan dag, men dom finns på fb. så ni får kolla där ist ! :) puss

sommarkväll

Sitter och äter tomat, äpple och gurka! Så nyttig! Plus popcorn... Och ja, jag orkar göra popcorn klockan 12 på kvällen! Det är gott :)
Det var en mysig kväll, först tog jag och Kajsa en promenad ner till en brygga typ, Kajsa lägger nog upp bilder sen. Sen gick vi hem till Calle B för resten av Kajsas familj och några andra, så vi satt med Calle och hans kompis en stund sen gick vi ut och kolla när dom bada. Calle skvätte en hel del vatten på oss, så kan ju säga att jag hade lite blöta byxor när jag kom hem.
Kommer inte gå och lägga mig på ett tag, jag och Kajsa bestämde att vi skulle ha kontakt i natt! :)
Juste klockan är över 12, GRATTIS MATHILDA ÄLSKLINGEN SOM BLIR BYXMYNDIG!
Pusssss/h

hahahaha.

hahahaha, jag och hedda är ju cp .. ! båda skulle vart hemma själva, och vi kom inte på först nu att vi kunde va själv tsm ! haha, så hon kommer hit vid halv eller hon skulle åka då. så det blir himla treeevligt ! puss

hejhej

drar till Kajsa om typ en halvtimme, vet inte riktigt vad vi hittar på men har saknat tjejen! det blir säkert roligt :)
puss/h

naaaajs!

dagen har vart skit skön. har typ redan berättat allting, men legat och läst i solen, somnade en stund & gjort sjukgymnastik på gräsmattan. känner mig duktig att äntligen gjort det nu, fick lite ångest när jag fick dom där övningarna för en veckan sen och meningen va att jag skulle göra det så ofta jag kan, himla lyckat ! menmen, får inte tag i ebba så ikväll blire självhemma, och ta't lugnt. känns som att det är det ända jag gör nu, men får alltid höra att jag börjar gra saker innan jag är helt frisk därför jag alltid blir sjuk igen, så ska verkligen vila hela helgen nu så jag blir helt frisk !:)

Stan

Detta inhandlades i Stockholm stad idag, allt förutom skorna från H&M, skorna är från skopunkten. Och vet ni vad? Den beiga bh'n kan man ta av banden på, så den blir jättebra till linnen där banden inte går "som vanligt" och min skolavslutningsklänning! Ikväll blir det typ att sitta och ruttna hemma ensam..
Puss /H

galna unge ! :)

hahahahah, det hemskaste är ju att det är minde än ett år sen ! -.-

vaknade vid halv 2 tror jag, eller ebba ringde och väckte mig. så satt och pratade med henne i halv timma kanske, jag vet inte. sen har jag bara suttit ute i solen hela dagen, sitter med hår inpackning nu för det skulle tydligen göra så det inte blir lika orange ? jag vet inte, ska nog skölja ut det snart. och måste fortsätta i min bok. och vem har fått solrand idag ? :) haha, över lycklig! och guud, fan vad ebba fick mig att skratta i morse. hon gör verkligen allt för att bli neger ! tog brun utan sol för någon dag sen så hon vart helt fläckig, och nu solade hon med olivolja :) haha gumman ! ska försöka få tag på henne sen, och se vad hon har för planer för kvällen. visst min mage krampar fortfarande, och mamma vill få med mig till gäster ikväll, men nejtack. så får se hur det blir ikväll. puss!

natt

såg att Kajsa bloggat jättemycket i natt! Jag personligen har inte heller haft världens mest sömnfyllda natt, fast inte riktigt som Kajsa. Pratade en massa med Kajsa, sen somnade jag typ klockan ett kanske? Sen typ klockan 3 vaknar jag, jag tror av att Ville kom hem, sov verkligen inte djupt alls i natt. Då hade jag fått två sms av Kajsa, ett om att det var sjukt ljust ute, vilket det var, och det gjorde det inte lättare att somna om. Sen var det jättevarmt men orkade inte gå upp och fixa med typ lakan och så, så jag slängde bara iväg täcket och sov med överkastet istället. Och sen ska Ville duscha! Typ halv fyra på morgonen! Man ba, åh ja.. Shit va långt jag skrev nu.. Somnade i alla fall någon gång efter fyra och vakna såhär tidigt..!
Idag blir det stan med Sofie, och ikväll, ensam hemma kväll, och vi har inge gott hemma :(
Pussan

vart bara tvungen !


bygg bett !


hahaha, förra året.

klockan är 20 i 5 och jag är inte trött, känns himla meningslöst att ens försöka somna! men kanske borde. ska bara hämta ipoden  först så jag kan lyssna på musik.
och shiit, jag har panik. min mage vägrar sluta krampa, även fast jag tog något för magbesvärs skit innan jag skulle ''sova'' på riktigt. men det hjälper ju inte ett skit !
och jag har fått ett myggbett på kinden, å något säger mig att det kommer va sönder river alldeles snart, och så kommer jag ha ett r där sen :@ aja, puss !

kääärlek t låten !



tjockis ! :)

hahaha, kommer aldrig kunna somna. lovar att jag kommer bli vaken hela natten, och jävlar vad bra humör jag kommer va på imorgon ! nej men seriöst, det är skit ljust ute och jag har ingen gardin eller någonting. och nu somnade andreas, skit roligt ! -.- funderar på att sätta på någon film, men kommer aldrig palla kolla. och jag har chips på rummet.. men kommer bli pigg som fan då ! :/ *går och hämtar chipsen* aja, nu kommer jag verkligen inte kunna sova! lyckat kajsa:) aja, puss på er !

älskar dig !

så himla cepe kväll, först vare tårar pga killen. sen vart det en jävla massa skratt pga av han. orkar verkligen inte förklara vad som hände, men allt är bra nu!
och jag lovar er hedda är världens bästa! förstår inte riktigt hur hon orkade med mig nyss. och fick precis ett sms: '' säg till om jag ska slå .......'' och gud vad jag började skratta. kan tänka mig hur det skulle sätt ut ifall jag och hedda skulle slå någon.. nudda med ett finger och skrika/skratta! joup, det är så det brukar bli. aja, ska försöka sova nu tror jag. puss !

.

gaalet trött tjej just nu!


Pics från idag

Aslångt inlägg, kommer mera när tiden går.
Det åskar nu hör jag! Måste skriva klart inlägget så att inte hela internet dör innan. Fett skumt för det har vart asvarmt hela dagen. Så härlig eftermiddag, som har bestått av varma bussar, djur, gratis chokladbollar, massa läskiga fåglar och en massa tyskar som också var på skansen och woho, dom visste mitt namn!
Vet inte vad jag ska göra ikväll skulle ju träffat K, men hon är inte frisk än.
Hedda

hej

Kom precis hem från skolan, jag och Sofie ska till skansen nu. Ciao.

100521

Jag just nu.
Det är ett bra tag tills jag måste åka till skolan, så vet inte riktigt vad jag ska göra nu fram tills dess. Äta frukost kan vara en idé? Plus att jag måste lägga över alla mina saker från en väska till en annan. lala, pusshej

behöver kanske åka t sjukhuset inatt..

shitshitshit, okej det här kommer bli ett damp inlägg nu, för det är precis så jag är nu.. ! min mage har krampat så jävla mycket så jag vet inte vad, hade ordentlig feber och kallsvettades som tusan alldeles nyss. så låg bara och storgrät och mamma va brevid och lugnade ner mig ordentligt!
... har precis fått i mig något lugnande för magen så lite bättre är det nu, men ifall det blir sämre under natten, då tror jag mamma sa att vi måste åka in, eller så gör vi det imorgon när jag vaknar, och mamma jobbar hemma imorgon, så att hon ska kunna va med mig, hur underbar får man bli !? och juste.. min doktor har varnat mig flera gånger om att ifall jag får hög feber ska vi åka in. borde säga det t mamma. och det här oroar mig himla mycket ! och shiiit. nej nu ska jag stäng av datan. vira in mig i täcket, och bara ignorera all smärta! fyfan för det här säger jag bara !!!! :'(

Kom på en sak...

Det är sååå varmt i mitt rum!! Kommer aldrig kunna sova, hade helt glömt den här delen av sommaren.. Snart e de nog dags att dissa mitt duntäcke :)

you found me

Tänker sova! .. typ.. snart.. Hoppas på att blondie(men jag tycker faktiskt hennes hår e fint!) kommer till skolan imorgon, om hon mår bättre. Ändrade lite på morgondagens outfit det blir ett linne från weekday istället, men saksamma!
Godnatt
H

människan går mig på nerverna ! -.-


rubrik

JagVetInteVadJagSkaSkriva!
är trött som fan, så funderar på att sova. mamma vill att jag ska t skolan imorgon. får se hur det blir med det eftersom min mage krampar och bena skakar när jag går. känns inte så jätte smart att gå t skolan då och när hon säger att jag är jätte blek. nejtack ! aja, ska fixa mig nu och sen läsa och sova ! godnatt .

Boy you're dangerous


Blev en skitstor och rätt suddig bild såg jag nu.. Dom som går i min skola får väl se bättre imorgon!
Såhära kommer jag i alla fall att vara klädd imorgon, byxor eller vad man ska kalla det från Cubus, köptes igår, Linnet vet jag inte och koftsaken från Monki.
Är ensam hemma, hög musik dunkar ur min högtalare, och ja, livet är rätt så bra faktiskt.
Kommer säkert ett till inlägg av mig sen.
Puss/hedda

I know your type

iHola! Klockan är sju, och jag ska städa mitt rum nu. Kommer fler inlägg sen, tänkte bara säga att det var en rolig dag, okej kanske inte så jättekul när vi simmade bröstsim i 35 minuter, men resten var en härlig dag. Älskar detta superväder! Man blir aldrig trött på det.
STÄDA!!!
/h

..



sämre igen !

ääe, det blir inge genrep för mig idag eftersom jag mår sämre idag, majsjukan vägrar försvinna. och jag förstår inte hur mitt immunförsvar kan vara så jävla sämst !? aja, kan nog inte vara med på uppvisningen heller. men kommer nog dit och kollar.
suttit och pluggat no ett tag och nu måste jag läsa svenska boken. men gud vad jag inte orkar ! men sommarlov om någon vecka, och HAHAH! kärlekstema hela sista veckan i skolan, fan vad jag och hedda skratta när vi hörde det.

plugg

vadå att det skulle bli klarblå himmel och sol idag ? :o
blir att jag stannar hemma hela dan och pluggar t no provet på fredan, oj imorgon ! OchJagHarIngetMerAttSkriva..Så..HejdåPåEr!

.

vet ni vad jag har gjort ikväll? ääe, inte jag heller ! kom iaf hem och tvingade imig mat och sen så gick jag ner och sov en stund och bara.. jag vet inte vad, pratades en jävla massa med Mattias, och fan vad skön det är att man kan prata med någon och veta att det kommer stannar där. och sen så. eehm, nej jag vet inte riktigt. kvällen har vart helt cepe.

sova.

okej såhär; Jag borde verkligen sova nu. Men det har varit både grey's och true blood, plus att pappa tittade på en film på voddler, som vi fick idag, och det blev sent med den. Nu ska jag i alla fall sova! Imorgon blir det sim och dans med klassen. Jippie...
Nej men nu har jag suttit med det här inlägget aslänge. Bajs.
/Hedda

rosersberg

bilder från idag. och ja, jag ska fixa till håret!
syster kom hit och drog upp mig ur sängen och ville att jag skulle följa med till Rosersberg för hon skulle rida, så följde med henne och shit vad jag aldrig ska börja rida. inte ens vara på ett stall i fortsättningen, klarar inte av den lukten :p aja, kanske inte det smartaste att dra ut när man är sjuk. men börjar må bättre, även fast min mage krampar som fan ibland. men det va ändå bra, för jag har vart ute och gått i typ 40 minuter. och min fot gör ont ! sprang på rälsen och det va en jävla massa småsten och ja, det förklarar det mesta ! aja, ska krypa ner nu tror jag och försöka sova. och imorgon, venne hur jag gör. syster vill att jag ska t henne och sola hela dagen och bara chilla eftersom det skulle bli galet varmt, men om jag ska vara hemma då behövde jag plugga hela dan för mamma. så vi får se hur det blir. men det får ni nog veta imorgon ! puss.

It's better to not die.

Om kajsa skulle flytta ner till grebbestad skulle jag bli assur på henne! Tycker dock att hon kan ta med mig dit någon gång. :)
Ganska skön dag, fast svenska förhöret var aaassvårt! Sen maten på hemkunskapen var asgod!
Nu chillar jag och vet inte vad jag ska hitta på härnäst. Puss /h
(bilden tog jag på mörkö)

fortfarande sjuk

har verkligen ingen aning vad jag ska skriva, finns ingenting att skriva, jag är magsjuk sover hela dagarna och min mage krampar. aja, ska upp och äta lite för det har jag lovat mamma, sen ska jag duscha. och jag hade cepe svårt att somna inatt, tror jag var vaken t tre eller nått. inte så härligt ! och vet ni vad jag kommit på ? jag är alltid sjuk hemma, men aldrig hos pappa! tror jag flyttar ner ! och måste göra sjukgymnastik, som jag inte gjort på flera dagar *skäms* aaaja, godnatt på er !

just nu

Muppbild, men ni får stå ut.
Äter lite äpple nu, sen gör pappi pannkakor till middag, och sen klockan 7 är det friskis :)
Skriver kanske mera sen, men nu har jag annat att göra:)
Puss/hedda

sjukanmäld!


tagen nu, och såg att det blir inte alls lika orange ifall jag sätter upp det ! (Y) ska be mamma köpa silver schampoo åt mig så det blir blondare ! va precis iskolan och gjorde ett matteprov, gick väl helt okej. men gick hem efter det eftersom jag är sjukanmäld hela dagen idag !  nej men har inte mått bra sen igårkväll, och jag har inte fått i mig någon mat. vågar inte det, eftersom jag är rädd att kräkas upp det igen. så då är det bättre att låta bli. och jag vet inte, måste städa på mitt rum, packa upp och skit också. men ska försöka sova nu! puss

osminkad och orange hår !

hahahahahah! mmh, här har ni det. och herrejävlar vad cepe säger jag bara. lust att färga om det till brunt, men fan vad tråkigt till sommarn, mamma gillart. tror jag ska börja vänja mig, eller vi får se, kanske får ett ryck och färgar tillbaka ! vi får se :)

hej du är en favorit !

Erik Hassle - don´t bring flowers


slinga håret ikväll! (Y)

precis kommit hem från barkarby, fick ingenting med mig hem, jävligt duktig på att spara pengar jut nu ! (Y) men måste verkligen hitta en skolavslutnings klänning, hedda du måste följa med mig och hitta en !:). men vet ni vad mamma ska göra ikväll eller ? jo, slinga mitt hår ljusare! och sen ska jag typ färga det ljusare om någon vecka. och DAMP! mamma har beställt klippning om typ 2 veckor eller något, fuck!

Design

Var såå trött på vår gamla bakgrund, okej den här e inte så himla mycket snyggare, meen, Kajsa, du får byta om du vill :)

sommaravslutningen

Minns ni klänningen jag la upp här på bloggen för ett tag sen? Har inte använt den än för jag tycker den är så fin, så bestämde att jag ska ha den på sommaravslutningen istället. Juste, det blev ingen friskis så tar det imorgon istället, pluggpluggplugg blir det.
Här är klänningen:
Älskar den sååå mycket!

böghög !

ser jätte död ut, men det är verkligen så jag vart idag. fick för lite sömn och glömt att ta medicinen senaste dygnet. inte bra. jaja, vet ni hur skön min dag har vart eller ? himla härlig, och på lunchen vet ni vad jag och jenni gjorde då ? hahah! himla cepe barn är det, slutade väl med att hon ramlade på fotbollsplan jag ramlade över henne, anton & linnea kommer och vill va med på böghög och jaa.. sen på no'n har man konstgräs i håret, och canser pluppar i skorna, himla trevligt. måste plugga som fan nu, har matte prov imorgon och svenska prov i övermorgon och no prov på fredag. någon som vill görat åt mig ? :) sen ikväll ska jag iväg t barkarby lr barkaby, vad det nu heter. puss !

Soligt!

Såhär har jag sett ut idag, ledsen för bajskvalitét på bilden, kameran hade inte batteri. Första gången jag använder gladiatorsandalerna. Lite stora, men jag tycker det är bättre än att tårna sticker ut. Det är så härligt väder ute, tycker ni inte?
Tror jag ska på friskis idag, och så ska jag plugga.
Puss/Hedda

Har no och skriver från ipoden :) haha

Har no och vi håller på med.. Ingen aning , kollar i förstoringsglas och skit, jaja ska försöka fatta det vi håller på med nu :) puss

vart inte det jag sa igår !:)

vart vanliga tråkiga kläder idag, fast fan nu såg jag att solen kom, menmen. måste dra mig mot skolan snart, börjar om en kvart. och vet ni vad jag tjockade i mig t frukost ? pizza. hahah *skäms* nej men måste fixa det sista nu! puss

fredsförhandling


ni får en dagens outfit för imorgon redan nu. tror det blir det här eller får se imorgon, beror på vädret.
men ska ta en dusch nu och sen läsa lite. hahahah! jag och hedda har ju inte bara dampat liite på msn! och imorgon ska det skrivas på fredsförhandling. hahaha, himla cepe ! jaja, godnatt på er !:)

tillbaka i stockholm !

bild från igår tror jag.
tillbaka i stockholm nu, jävligt segt med skola imorgon. menmen, har även ett no prov som ska göras, men ska kolla ifall jag kan görat nästa måndag, för vem glömde böckerna ? jaja, helgen har vart jävligt nice ! men känns mig som ett jävla troll hela tiden, eftersom jag inte vart ute med massa människor varje kväll. menmen, jävligt skönt det med. men ska upp och se på gossip girl nu, puss !

Musik

Tycker alla ska lyssna på MGMT's nya skiva Congratulations. Den är läskigt bra. Jag personligen gillar mer deras första album, Oracular Spectacular, men give it a try.
Nu ska jag tjocka mig, om inte någon har lust att träffas?
Puss /hedda

Bilder från Mörkö + lite text.

jag har typ ingen lust alls att blogga, har sovit dåligt tre nätter i rad, bara drömt om samma saker varje natt, sen i torsdags natt. Tänker ta en lååång dusch nu, och glömma allting för bara en liten stund. Sen får vi se vad jag hittar på. Men nej, jag tänker inte vara depressiv nu.
Igårkväll fick jag äta middag hos kusinerna, och stannade där och tittade på en film sen gick jag hem och tittade lite på tv, snackade med en person, som fick mig lugn(sov ensam i mitt hus i natt, och hade typ panik att jag skulle bli våldtagen, kidnappad eller mördad) , sen sov jag. Inget mer att skriva nu.
/hedda.

hem!

hejhej.
johanna, jag berättar för dig senare !
måste egentligen packa ihop nu, för ska iväg t nordby, säger nog er inget, menmen. sen direkt t flygplatsen, så skriver nog senare, vid 9 kanske. puss !

dag, gå och dö med dig !

orkar verkligen inte skriva, men gört iaf. dagen pallar jag seriöst inte prata om, tårar har fällts och jag vet inte vad. vill just nu bara hem och sova i min alldeles förstora säng. och imorgon, när jag kommer hem då ska jag försöka hinna träffa ebba, behöver en kväll med henne, sitta på rummet, käka glass och se på någon film och bara prata. hur härligt låter inte det ? och nu, nu ska jag. jag vet inte, funderar på att sova. klockan är kvart över nio jo jag vet, men mår inte bra. så lika bra att få sova bort alla bekymmer..

Outfit typ

Blev en stor bild visst... Aja, såhär ser jag ut, ni får inte se mitt ansikte för jag är totalt ofixad, man kan inte ha smink om man vill bli brun. Det syns nog inte så bra men har faktiskt blitt lite brun nu när jag vart ute. :) På bilden ser ni typ halvt min nya bikinitopp som jag köpte i måndags. Fin va?
Inget mer att skriva just nu i alla fall.
Au revoir /hedda

ändrat

vart inte att jag drog t issa, utan ligger i sängen och halvsover och pratar med anton i skype. trevligttrevligt, och jag.. äsch, pallar inte skriva mer nu, puss !

isabella !

men kul att hela fb är fullt med 30 grader & sol ute statusar medans det regnar här, jävla cp ! vaknat tio gånger under natten kanske, jag hatar min rygg. vaknade flera gånger av att det gjorde så ont. menmen, vaknade på riktigt runt 12 då jag hade 5 missade samtal & 10 sms kanske av söta isabella, som va i desperat behov. haha! nej men ska nog dra mig bort mot henne nu, hatar att hon kan få mig ut i regnet. lust att krypa under täcket och sova bort hela den här dagen. men ist måste jag ut i regnet och möta issa, himla cp barn ! :) och imorgon åker jag hem ! :/

Sommar!


(bild från i torsdags, jag i mitten)
Det är sommar nu! Helt seriöst! Jag känner det till och med inomhus. Nu sitter jag utomhus och bloggar i linne och shorts, hur härligt är inte det liksom? Så underbart med värme, sol och liksom att inte behöva frysa! Vet inte vad jag hittar på resten av dagen, får ta det som det kommer! ;D
Puss/Hedda

vart att jag drog ut och träffade issa iaf !

kom hem från, från.. där jag vart nyss! ingen aning vart det va, drog ju somsagt ut med båten, grillade och tittade på en tomt pappa budar på, på 100 000 kvm. vad fan ska man ha det till ? alla barn kommer få varsitt hus. jävligt nice !
aja, issa kom och mötte mig vid 10. och vi drog ingen aning, och mötte några människor. och äsch, venne vad jag ska skriva. imorgon måste jag gå t ica och fixa med sommarjobbet, dom har gjort så jag och maria är samma person, jävla cp !

sjukgymastik

va hos faster idag, eftersom min rygg är helt trasig! fattar inte hur man lyckas, så har blivit förbjuden att hoppa studsmatta och så ett tag nu, och sen måste jag göra dom här 8 övningarna eller vad det blev varje dag. och när jag kommer hem måste vi fixa så jag går till en sjukgymnast.
.
och planerna är färdiga för kvällen, blir att följa med ut och grilla på sjön, och frysa skiten av mig, och hinner nog inte dra ut och träffa issa! får görat imorgon. och på tisdag ska jag sitta barnvakt åt 2 söta barn, 6 till 11 tror jag det blir, trevlans! :)

jag har inte bloggat mycket

Kajsa skrev just till mig och frågade om jag var död, så insåg att jag borde blogga lite! Har typ inget att skriva. Var ute i skogen igår, woho, det var älgbajs och sniglar överallt och lite vilse var vi. Men det var ändå rätt trevligt. Idag har jag och Mamma varit och hälsat på morfar som ligger på, man kan kalla det ett sjukhus. Vet inte vad jag gör ikväll, alla är borta eller upptagna. . .
Puss /H

cp packning ! :O

tjääänare, ingen bild får ni för jag har precis vaknat, fick inte bort allt smink från igår, så ser ju förjävligt ut. ska vid typ halv 12 gå till farmor. träävligt ! och issa försöker få med mig att åka t torp, men tror inte det blir så, och vet ni 2 saker jag glömde eller ?:O pengar och tjocktröjor ! jävlar vad bra man är på att packa !:) jaja, ska sova vidare nu, men ni får mer uppdatering, ehm.. ikväll kanske ? ska träffa min brud då men äsch, ni märker ! :)

ipoden

vad mer behövs skrivas ? några tusen bilder har raderats. fick lite ångest i bilen när jag såg att det var flera tusen bilder som synkroniseras. vist jag har 32gb så minnet kommer inte ta slut på ett tag, menmen. så nu har jag suttit och raderat massa skitbilder från iphoto. hatar egentligen att alla ipodar synkar t datan, man vill ju ha kvar vissa bilder i iphoto som man inte vill ha i ipoden. jäjääjjä, skit samma! och när jag kommer hem får fredrik hjälpa mig med att lägga in massa film ! (Y)
och ikväll fick jag inte dra ut, skulle ist va hemma med familjen, vara med min pappa nu ! men de har ju gått sådär, vart med social med datan, jajaja. så är det. men ska gå t dom andra nu, och jag har en låt på mobilen och jag har inte sladden med mig t datan vilket gör mig på skit humör. äsch får ladda ner den nu, det här går mig på nerverna, jävla cp barn man är ! menmen!
och nu bestämdes det att jag ska ner hit igen på midsommar! får se ifall jag flyger ensam eller ifall alla syskon följer med, det får vi se ! men det blir mys. och imorgon ska jag träffa min farmor, underbart ! :) hejdå geeks !

grebbestad !

oj, statistiken var dubbelt så hög igår som den brukar, gillart!
aja, morgonen var sämst. eller när jag vaknade läste jag världens gulligaste sms från killen, vilket gjorde min morgon okej. men vet ni vad ? planet var cp, vi var tvungna att byta plan, och när vi skulle vart framme då satt vi fortfarande på arlanda ! :/ och sen direkt när vi kom hit då drog jag till issa, och kom nyss hem för vi ska ut och äta. och nu fick jag smaka cider av syster, jävligt god va den, och lyckat att pappa går förbi just då ! hahaha! fail.
och fick en present av pappas tjej, dom 2 översta armbanden, skit söta ! :)

Drar ut till skärgården

Hejhej. Jag och Malin vakna för typ en timme sen, och hon åkte för kanske tio minuter sen. Jag ska snart dra ut till skärgården, till en ö som heter mörkö, med familjen, och där ska vi vara idag. Trevligt, kameran kommer självklart följa med. Överraskning, det togs inga kort igår. Filmen som vi såg, Saw 1, typ första gången Malin var mer rädd än vad jag var. Jag var rädd men alltså inte alls som Malin :) Tyckte den var bra, och vill lätt se alla andra också!
Pussar /hedda

Sitter med Malin

Sitter med Malin nu och vi ska försöka se skräckfilm men det funkar typ inte på datorn, så vi får vänta tills tv'n blir ledig! Är nervössss! Haha blir alltid asrädd för skräckfilmer. :) Nu ska jag jag vara social! :) <33

hej jag vann !

IngenBildFörJagSerFörskräckligUt
haha, precis kommit hem från bowlingen, och vem vann allting ? jo, jag :) och jag och mamma satt och mobbade någon,
jag: den där tjejen har nog ingen man!
mamma: antagligen inte, eftersom hon är här på kvällen ist för i sovrummet!
och fan vad jag skrattade. finns inget mer att skriva. nu ska jag ta en dusch sen ta lite glass ifall jag orkar och se på någon av filmerna jag laddade ner igår. sen ska jag sova. och det kommer bli sämre uppdaterat när jag är där nere, men det får ni förstå ! :) puss

bjuder på bilden

Malin kommer hit vilken sekund som helst. Vi ska se skräckfilm, Saw, och ha de mysigt hela natten. Märkte att det kan misstolkas, men gör inte det tack. Vet inte riktigt vad vi hittar på men det kommer bli kul. Men nej nu ska jag inte skriva mera. Pusssss

den här veckan

borde egentligen inte klaga på dom här 2 dagarna jag vart i skolan. dom har vart galet chill, suttit och ritat slarvigt hela dagarna!

just nu !

oooh, men trevlans med nya läsare ! :)
hahaha, nej men nu har jag typ packat klart, eller nej. men jo min packning får bli jätte bra, ska nog trycka ner lite mer kläder, laddare och sånt. sen är det bra! och jag ska upp klockan 6 imorgon, trevligt, men får sova på flyget, för när vi landar då ska vi gå runt i Göteborg, pappa ska köpa present t mig och vi ska äta frukost med kusin! och om en timme ska jag iväg och bowla. hahah, sjuk familj man kan ha asså!

överlycklig !

jeansen på bilden har hittat tillbaka till min garderob, efter att vart i mammas garderob i några månader. vet ni hur glad jag är eller ? dom sitter så jävla bra, men håller på att bli för korta, därför jag har dom i högklackat för att det ser bättre ut då än om jag har dom med platta skor. men fyfan vad glad jag är ! och snart har jag hämtat väskan jag ska packa i ! :)

Bild från någon annan dag

Ser ju typ olycklig ut på bilden. Det är jag inte ska jag säga er! För nu har vi långhelg! Fredde ska till kolmården nån dag och han har lovat att han ska ta med sig en surikat(timon) och en buffel! Vet inte vad jag ska göra nu, men ikväll kommer i alla fall Malin och sover här :) Imorgon ska jag nånstans med familjen, stället lät inte superkul men det blir säkert trevligt. Jag saknar min storasyster. Men nu är det inte långt tills hon kommer hem, lite mer än två månader.
Pusspuss /H

nu jävlar ska det börja packas ! :)

Gillar att jag kan stava till mitt namn också!
slutade klockan 1, eller nej jag vet inte. jag kanske slutade klockan 2. tror jag slutade klockan 2 för kan inte redan vart hemma en timma ?:O hahahah, och ja, jag vet att mitt huvud har vart med hela dagen, min lärare sa att jag borde skaffa glasögon. och jag har vart helt borta hela dagen. nu ska det sättas på cp hög musik, och sen ska jag dra fram en väska, och börja packa! och vad va det jag sa förut ? jag måste egentligen börja packa 1 veckan innan annars blir det inte av, och sista dagen kan jag inte packa, vet inte varför det blir inget gjort då. så önska mig lycka till! tror att från imorgon - söndag kommer jag klaga varje dag på min packning, trevligttrevligt! :)

dagens

sååja, det får bli blomig kjol från bikbok tröja från h&m och smycken från överallt. måste bara bestämma vilka skor det blir till, sen ska jag dra iväg till skolan och ha tema dag! och sen är det heelg. fan vad underbart! och mamma och ella ville ha med mig och bowla idag, hahaha. lust att säga att jag är jätte bra på det, men det skulle vart en stor lögn. men måste gå nu, puss !

rubrik! :)

men tjeeeena! sitter och garvar åt ett skämt kruse nyss skrev. och gillar att både jag och malin är jävligt sega! och nu fick jag ett sms, från en underbar människa, jag tydligen känt i 7 år, JÄVLAR! och sen pratar jag men pojkvännen. och funderar på att sova ! sjukt härlig dag har det vart!:) älskar födelsedagar ska jag säga! och jag har ingen lust med att dra till skolan imorgon ! -.-

jag har faktiskt namnsdag idag ! :O

ska jag berätta en sak ni kanske inte visste som händer idag? JO ATT JAG HAR NAMNSDAG IDAG OCKSÅ ! hur coolt är inte det liksom ? :)

hahah, klockren!

"hej är du hemma?" "nej jag går runt med hemtelefonen på stan!"
suttit och garvat så jag börjat gråta åt den där fb gruppen. första konversation gruppen jag tyckt vart rolig. erkänn att den va jävligt bra ? kan fan inte sluta skratta ! :)

om 6 år blir jag 21 ! :)

sitter med syster nu och jag bara pratar. venne vad det är jag säger, massa saker kommer ur mig just nu och jag är glad ! för om 3 år är jag 18 ! och det gillar jag, fast gillar mer att om 6 år fyller jag 21 ! då jävlar ska det firas ! :) och jag är på underbart bra humör ! och hedda och malin ville att ifall det är soligt imorgon, då ska vi inte till skolan, men jodå ! imorgon blir det skola. vi måste. och vi ska komma med en jävligt bra anledning imorgon. men den kommer faila så hårt ! :) nej men nu ska jag nog upp och äta. sen blir det firas! och på torsdag åker jag till pappa ! :D

Elefant

(Fick lite fotolust nyss, så har en massa foton nu som bara väntar på att läggas upp på bloggen.
Jag måste fixa naglarna. Känns egentligen inte som någon bra idé eftersom dom ändå kommer bli skitiga på temagrejen imorgon, för tro mig, man blir skitig under naglarna av det. Men kan säga att vissa veckor är jag helt besatt av att fixa naglarna. Jag gillar Kent. Har typ inget mer att skriva faktiskt :O
/Hedda

200 kr rikare :)

kolla vad gulligt, min lillasysters kompis kom precis hem hit med en present, 200 kr på gina :) underbara unge, älskar dig !:)

tisdag !


tror ni vet det mesta om dagen redan :)
men somsagt, solat hela dagen, den drog vi hit käkade lunch och va ute på studsmattan. jag och malin började brottas ? hon kanske vann rätt så mycket! sen så fick jag ett glad vatten över mig. och blivit himla kittlad. den bruden är snäll! och resten av dagen vet jag inte hur det blir. måste vara hemma ikväll, syster kommer sen blir det tjocka oss med tårta. och jag har lust att bada ! men ska inte, inte frisk än. menmen, nu ska jag göra något annat. borde packa. men måste prata med någon i telefon då. och det har jag inte lust med. fråga mig inte varför !:)

Härlig dag

Dagen har spenderats på en brygga med två knäppisar. Och n e j, det var inte fullkornspasta. Har typ ingenting att skriva nu. Imorgon skola! Ska hitta på nåt kul nu, puss

malin & hedda !

mobba det inte, det är cp fult jag vet. och malin och hedda står och lagar pasta nu. fullkorn ! cp barn.. hur äckligt är inte det liksom? jäjäjääj. skriver mer sen !
och tack för alla som grattat idag ! :)

15 ÅR ! :D

SÅ VART MAN ETT ÅR ÄLDRE! U N D E R B A R T ! :D

Grattis bästavän!






En väldigt underbar tjej fyller år idag. Ska möta Malin om en timme så ska vi hem till henne. Och jajajaja, vi har skola, men hey, den går inte på betygen och det är inte sådär superroligt, så ja, vi kommer hitta på annat idag istället. Nu måste jag gå upp och göra mig i ordning, pusspuss! /HEDDA
(ÄLSKAR MIN FEMTONÅRIGA KAJSA, BÄSTIS)

Sov gott

Känner att vi har bloggat väldigt mycket idag ! :D Ska nog gå och lägga mig eftersom att det är att dra upp tidigt imorgon, och dra till Kajsa. Hon fyller år imorgon, och ingen får glömma att gratta henne, för hon är bäst och jag älskar henne.
Godnatt och sov gott. /hedda

italien !


blev precis taggad i 2 bilder från italien, åhh fyfan vad härligt det hade vart att vara i italien nu istället för äckligt kalla sverige ! fan vad jag vill bort här ifrån! men ska dra iväg med mamma snart, längtar !

dumma ungar ! :)

sitter i skype med isabella och annie och dom mobbar hur jag pratar, dom säger att jag är en fjortis och skit ! :O men isabella får fan skylle sig själv att hon sitter och lär mig prata eftersom det är hon som fått mig prata med den dialekten. och nu ska dom sätta på någon låt som passar mig, jävla dumma ungar ! och om 3 timmar fyller jag timmar ! :)

sjuka brudar !

min matilda är sjukt smart! :O hon hjälpte mig att välja mellan iphone & ipod touch och hon bah diretk: är du nöjd med din telefon du har nu? sjukt smart, för nej jag gillar inte den jag har nu, så klart jag väljer en ny mobil! :O och felicia och jag snackar om vad vi kan göra för busigt sista dagen innan vi kan åka in till fängelset ! och hahah, ja.. mobba oss inte ! 

det va något jag skulle skriva, men glömde vad det va :)

hahahah, mobba inte bilden, den är skit fin! :) 

det va något viktigt jag skulle skriva, men jag kommer inte på vad det va. så medans berättar jag bara lite nu, men kommer nog på det senare !:)
ska jag berätta vad jag gör nu? jo, sitter på mitt rum, funderar på ifall jag ska upp och fixa middag, men är fortfarande skit mätt. sen lyssnar jag på hög musik som hörs ihela huset, men mamm är inte hemma, så skitsamma ! sitter och snackar med hedda och andreas på msn och sen så är jag allmänt cp glad! kanske för att jag blir 15 imorgon, eller för att jag har fått en ny kompis! hahaah! eller för att jag och en gammal vän började prata idag, vilket var trevlans :) 
och jag har fortfarande inte kommit på vad det va. och juste ! försök verkligen förstå vad hedda skrev om dom där 2 människorna ! MEN HEDDA SKREV FEL! HON HADE RÖDA MANCHESTERBYXOR, VILKET VAR BLAND DET FULASTE JAG SÄTT ! fan vad roligt det va, stackarna asså. och imorgon behöver inte vi bli utskrattade ! wiiiii:)  nej men nu ska jag nog fixa mat :) pussen på bussen! hahah, fan vad bra man kan va :) 

Måste berätta lite!

Okej först ska jag berätta att tjejen som satt med oss på temadagen(det är i och för sig tre temadagar men som både jag och Kajsa skrivit så kommer den inte imorgon riktigt bli som den egentligen ska), i alla fall,  hon typ skratta åt oss hela tiden! I alla fall mig och Kajsa!
Sen när vi satt på Wayne's och fika såg vi två killar som vi trodde va bögar, den ena hade röda sammetsbyxor(ni vet såna där mjuka som kissie har, fast hon har rosa), och gröna skor med strumpor i (INTE FINA), och en lila
sjal och det garva vi åt. Sen när dom reser sig för att gå så ser vi att det är en tjej! Fatta va vi börja garva! Okej det är nog inte lika kul att läsa men oj va vi skratta!
Puss och Kram skumbanan!

bilder från tema dagen !

och nej vi orkade inte anstränga oss ! men det är iallafall det här vår skoldag bestått av. fortsättning höll jag på att säga att det blir imorgon, men nej. morgondagen får ni höra om då. annorlunda kommer den iallafall att bli! (Y)







Centrum med Kajsa

Som Kajsa skrev var vi i centrum idag, detta (skjortan och den blommiga toppen) plus en bikinotopp var vad jag fick med mig hem. Bra köp tycker jag fast måste sluta slösa pengar.. Ni får se vad vi ska hitta på imorgon, det får bli en hemlis än så länge :)

centrum






precis vart i centrum med hedda och köpt lite kläder. fick med mig en skjorta, solglasögon & en bikini överdel med hem :)
och hahah, tror ni inte att jag tappar bort min mobil eller ? hade glömt den inne på gina. hade seriöst dampat ifall någon hade tagit den ! jajaj. ikväll blir det en lugn kväll. kanske drar ut på promenad med någon :)

/ kajsa & hedda

tjeeeenare, ja arne du luktar jätte gott ! :)
slutade för en halvtimme sen, och då drog jag och hedda hem te mig efter att skrivit på steamboatarnas tröjor och så :) och venne vad jag och hedda gör nu, men något trevligt ska det bli. men ni får bilder och massa sen. nu orkar jag inte skriva mer, för nu ska vi göra något annat. puss !

iväg till skolan !

sitter helt klar, eller aa nästan iallafall och ska börja dra mig mot skolan om en kvar ungefär. måste bara ringa malin och kolla vart vi ska vara. och det här kommer att bli en bra dag, det vet jag ! :) haha, mitt humör har art skit bra under morgonen, ofta det händer ? jag hittade något att ha på mig, bild kanske kommer och massa fyller år idag ! grattis till dom ! :) och jag kunde gå upp i morse, eller efter några snooze :) nej men nu måste jag börja gå snart, okej börjar inte först om 20 minuter, men lovar att det kommer ta mig 20 minuter att gå till skolan ! hahha, eller inte ! :)

Make me feel alive

Kvällen blir att titta på tv med familjen, kanske göra mig en smoothie, måla naglarna och sen sova. Kan inte bestämma mig hur jag ska göra på långhelgen, men det blir nog att stanna hemma och sova med Malin. Synd bara om jag inte kommer upp till jämtland i sommar, vet inte riktigt när jag skulle hitta tid för det, eftersom jag har en ganska fullbokad sommar, men det stället är ändå nåt man vill komma till varje år, det är lite som terapi, det är så tyst där, och lugnt, och så fullpackat med barndomsminnen. Bräcke heter det, och det är mormor och morfars landställe, och där har jag varit i princip varje sommar i hela mitt liv vissa somrar några veckor och vissa somrar bara några dagar, och nån vinter också, det var också stället där min morfar spenderade sina första år, kanske 7 år i livet, och han har vart där hela sitt liv, i precis det huset, ganska ofta faktiskt. Dit vill jag igen och är rädd att snart tar chanserna att få komma dit slut. Fast ändå inte på ett bra tag. Märker att detta blev ett långt inlägg som kanske inte ni orkar ta er tid att läsa, menmen, behövde tydligen skriva av mig lite.
Puss.

sista inlägget för ikväll :)

grattis gumman ! :)
men vafan mitt internet är cp skadat ! så ingen aning ifall det här kommer publiceras. msn skype och blogg funkar, resten funkar inte att gå in på ! :O men ska äta nu, sen ska jag ta en dusch, igen :) hahah sen blir det nog en kopp te och läsa. sen sova så blir nog inget mer inlägg ikväll. men ni får ha det såbra. pussen ! :)

just nu !

jag har himla blogglust just nu, (så kommer antagligen fler inlägg under dagen ) jajaajaj, sitter på rummet, vet inte ifall någon annan är hemma för jag har ipodhögralarn på, så hör inte ett skit upp t dom andra. och sen gör jag inte så mycket mer. imorgon blir det skola. himla skönt efter att vart hemma hela förra veckan, så inte träffat människorna där på evigheters ! och förlåt ifall jag inte svarar på sms ibland, men mobilen är cp. vissa sms kommer inte, och vissa kommer typ halvtimme sent ! skit cp, vet inte ifall jag önskar mig en ny mobil av pappa. en iphone isåfall. får se, alla säger ju att dom bara går sönder, och jag är ju inte den bästa med att ta hand om telefoner :p men skulle höra av mig till han när jag hade bestämt mig så han kunde åka iväg och fixa det innan jag kommer :) shit, jag fick värsta damp skratt humöret,  och nu vill jag ut! :)

 

tagen nu !


Härligt

Som Kajsa skrev, det kommer bli en sjukt skön vecka, hon, jag, Malin och Natha tror jag har nån bildgrej, vilket kommer bli jättekul, och sen över långhelgen funderar jag på att åka upp till "landet" med mina mostrar och kusiner.
Nu har jag just varit på friskis så ska ta en dusch och äta middag och sen vet jag inte.
Puss

chill vecka !

precis som rubriken, kommer bli en jävligt chill vecka. har tema dagar den här veckan, har någonting med bild att göra. kommer inte ihåg vad vi ska göra, men det blir sjukt trevligt. så har inte en enda lektion den här veckan, sen födelsedag på tisdag, ska försöka hinna te smk någondag & jag åker ner till pappa på torsdag, inte träffat han på flera månader ! landar halv 8 på söndag tror jag ifall jag kollade rätt ! så då träffar jag nog någon eller några får se :)

och på tisdag kommer jag och felicia fylla vårt 15:onde år !


jävlar vad bra man är ! :)

sämst bildkvalitet, men vafan skit samma ! här har ni ialafall resultatet utav collaget ni fick se lite utan förut :) fredrik kommer ner och sätter upp det senare idag tror jag, niiice ! :)


checka in 07:40 ! :O

någon som har en macbook i överdrivet bra skick som vill byta ? :)

tjeeenatjeenare !
skulle egentligen t ebba, men det vet jag inte hur det blir, jag känner mig fortfarande äckligt förkyld ! så ska nog stanna hemma, fixa kart kollaget och packa ! oooj jävlar ! vet ni vad jag såg ? när jag ska åka bort från stockholm, då är checkningen klockan 07:40 ! fan vad roligt ! jag kommer dö !  och jag vet inte ifall datan följer med, det får vi se! den är inte i bästa skicket så jag kanske skäms lite över att ta med den :$ men måste nog ta med den ändå, måste få tag på människor när jag är där nere ! nej men ska leta efter silver tejp nu och laga min cp data :)

Litet

Bild tagen från Malins blogg, från skolan i fredags.
Håller på att lagar lunch och litet annat, har inte så mycket att skriva.
Puss

skype

anton ringde nyss på skype, och tror ni inte hn skrämde livet ut mig eller ? :O hade stängt igen locket, och klart jag tror den loggas ut då, så vart skit rädd när datan bara börja ringa ? :O jajaja, han skulle sova. tror jag också gört ! jag är cp trött. eller nej det är jag inte, eller jo. men nej ! äsch, trött men ändå inte. men ska sova nu, pussen !

yrrol


från igår ! :)
tjeeeenare !
ehm, åkte t ikea och köpte ramen och 2 lampor, hade bara glödlampor i taket innan;) sen vid 7 kanske skulle fredrik hämta alice och ebba så jag och ella följde med och påvägen hem hyrde vi film och köpte bjerry. kommer inte ihåg vilken vi hyrde men den va bra. och sen så drog vi ut på promenad och ehm, jäääässsss! och ebba gick nyss och nu ser jag på yrrol och käkar mentos. satt och garva en kvart åt något dom sa :O jävla cp. aja, tror jag ska tll nip med ebba imorgon vi får se. men ska lägga mig i sängen och fortsätt se nu. puss !

att göra nu.

•börja packa lite. åker ju inte till pappa först på torsdag men jag kan verkligen inte pack dagen innan jag drar, det blir toal kaos då. hahah, fan att jag nyss tog bort bilderna på kameran, hade kvar från hur det såg ut innan jag drog till pappa förra gången, och då var det mitt under flyttet också. såg ut JagVetInteVad ! och tror ni jag fick med mig någonting vettigt eller ? nepp.
• duscha !


Update

Det har varit en något jobbig och orolig morgon, men nu verkar det bra, goda nyheter har kommit, akutläget är i alla fall över. Ledsen att förra inlägget från mig blev så konstigt och det här också. Men så är det, när det händer något med någon som står en nära kan hjärna go bezerk. Vet inte vad jag gör resten av dagen. Ensamhemmakväll blir det i alla fall. Måste också ringa en nära vän och prata om mina och hans alla saker. Har en känsla av att det blir ett långt samtal, så tar det senare.
Tror inte jag kommer uppdatera mer idag, är alldeles för uppskakad.
Puss/hedda

.

sitter med Elin i telefon, ungen är underbar och hon har mitt stöd & det vet hon ! <333

Jag vet inte

Somnade tidigt, vaknade alldeles för tidigt.
Jag är orolig. Tror att jag kommer ha svårt att blogga, åtminstone tills jag får lite goda nyheter. Ni får klara er på Kajsas bloggning.
Ge inte upp, snälla fortsätt att kämpa.
Hedda.

fredag kväll!

ebba kom först hit vid vet inte och snodde ett par vantar av mig sen skulle hon upp t hip och kolla match medans jag va tvungen att vara hemma och bli fris k, jajaja. sen kom hon hit någon timma senare, vi vart sugna på onyttigt, som alltid. hahaha! så vi tag fram glass och det va typ te 100 pers men vi tjocka allt själva å dränkte med choklad sås och varma bär ? haha, mobbade jag vet. så satt på rummet och tjockade i oss det medans det pratades som fan och sen skulle ebba upp t hip igen och möta kjell. så följde med och träffade massa andra människor, va ju inte sådär jätte kul att visa sig utan smink ser ju galet trött ut då, menmen. och sen in och se på film.
och märker nu att jag inte borde dragit ut, va bara ute max en kvart men blev förkyldare för det! så hela helgen blir det att bli frisk, för nästa vecka ska jag vara tillbaka till skolan har jag bestämt :) jäjäjää, nu ska jag.. jag vet inte, funderar på att sova ! :) puss !

elin ! :)

Pratade nyss med elin en himla lång stund, så mobilen är ju inte överdriver varm eftersom den va på laddning samtidigt. och jag har märkt att jag är världens sämsta på att prata om ett viss problem. menmen, tjejen skulle väcka mig klockan 6 på morgon för att prata vidare hahahah, hoppas hon inte gör det men man vet aldrig när hon vaknar. mobilen kan mycket väl ringa då:) jajajaja. nu ska jag gömma mig under täcket och se på film ! :) jag hatar sjuka hemma kvällar !

Min tur att komma med en bra rubrik

Dagen i skolan, ja det hände inte så mycket, förutom att jag och Johanna skrattade väldigt mycket på No lektionen åt två roliga killar som heter Calle Ahlzén och Anton Karlsson. Fortfarande, jag kan säga Star Wars.
Efter skolan gick jag Sofie och Malin hem till mig och baka muffins och hoppa en massa studsmatta. Sen gick vi ner till skogen och fota lite, sen gick vi till Pau och hämta ett bord och sen forslade vi det och muffinsarna till stationen, och nu är jag hemma. Tror malin kommer förbi snart och hämtar sina grejer som hon lämnade här. Ikväll ska jag till Hip med Sofie och se på en fotbollsmatch som Malin ska spela. Får se om det blir nån mer, typ killarna eller nåt.
Puss

dusch beroende !

ikväll kommer extra syster hit och gör mig sällskap ett tag innan hon ska vidare den tönten. aja. ska jag berätta vad som hänt sen igår? natten drömdes bara mardrömmar. gick upp och duschade några gånger eftersom jag vaknades svettig. märkt att jag börjat drömma mardrömmar nästan varje natt nu när jag vart sjuk ! inte roligt, iaf. sen under dagen har jag tagit några duschar, man blir ju lagom fräsch av att bara sova ! sen så har inte mycket hänt. ätit har jag gjort ! :) nej men hörrni, nu ska jag ta en till dusch och sen sätta på mig lite mjukis kläder istället för pyjamas !:)

ännu en till bra rubrik:)

just nu, och våga inte mobba min mycket fina pyjamas ! :)
.
juste! vet ni vem jag natt smsade med inatt eller?
hahaha. jo min OmManNuKanKallaDetSå, min extra syster :)
vi började snacka om att åka utomlands med our families.
jävligt konstig tanke men himla härligt.
utomlands med en good friend hur härligt låter inte det kanske?
inte vart utomlands sen in höstast, så det är på tiden snart:)
nej nu orkar jag inte skriva mer, så ska se klart på någon film nu.
har börjar titta på massa olika men aldrig orkat kollat klart. puss!

:)

Älskar att jag, Kajsa & Malin ätit muffinsmet idag. Bara för att jag var jättesugen på det i skolan :D Om Kajsa inte kommer till skolan imorgon blir jag ledsen. Och hon och jag bestämde just att hon ska smuggla hem mig i helgen. Me likey. Jag ska äta en Chupa Chup sen har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra ikväll.!
Hedda
Ibland bara känner jag mig som en extra, som egentligen inte spelar någon roll

muffins smet.

sitter och tjockar mig med muffins smet, sjukt gott:) och funderar på att komma till skolan imorgon. har ju bara 2 lektioner på fredagar och imorgon är sista musik lektionen, så skulle behöva gå på den. men no idea ifall min mamma gillar den iden. måste vara hemma imorgon kväll, blir ingen tjejmiddag hos elin:/ men får smuggla hit lite fina vänner under helgen och se på film ist för att dra ut, men gränsfall ifall jag är laglig att träffa. men jodå det ska nog gå bra:)

JUSTE, MIN WEBBKAMERA FUNGERAR IGEN!! :):) 

 


sötnöt

Tyckte att inlägget som Kajsa skrev var väldigt gulligt, och hon vet att jag känner likadant, att när allting var så jobbigt så var dom som räddade mig. Så jag tycker ganska mycket om dom. Och vet ni? Tycker en del om mina andra kompisar också.
Puss / Hedda
Och Calle... Jag kan säga Star wars! :D

jag vill bli frisk!


grattis matilda!:)


malin backsäter & hedda stjernström.

pratar med malin även kallad min mamma på msn.
nej men faktiskt, hon har alltid vart som en mamma för mig,
eller kanske mer en storasyster, jag vet inte.
men alltid när någon frågat mig någonting,
kan vara något personligt,
något om någon i min familj
eller om skolan och jag inte vet svaret,
så har jag alltid kollat på malin
eftersom hon alltid har haft koll på mig
och rätt ofta känt mig bättre än vad jag själv gör:)
och malin backsäterhedda stjernström,
dim är ingen som kan slå.
alltid ställt upp för mig.
alltid funnits där för mig.
och när jag inte orkat, är det alltid dom två
som hjälp mig och fått mig att fortsätta kämpa,
och fått mig se livet från den ljusa sidan.
älskar er tjejer!


(och jag har ingen aning om varför jag skriver ner det här i bloggen,
men ni som nt heter malin lr hedda behöver inte läsa det här)

underbaraste!

ville bara berätta att jag känner världens underbaraste kille! och han är bara min ! :)

hahahahaha


Hahahahahahaha är inte helt säker på att ni fattar men garva en hel del.

här ska det vara en rubrik!

suttit och skrattat ett tag nu åt andra bilden i heddas inlägg, bara jag som misstolkar den ordentligt mycket?:)
och just nu är jag lite sur eftersom det inte blir någon dans ikväll. redan missat bussen tror jag, eller nej den går om 5 minuter. lust att springa till stationen, men ska försöka låta bli. och nu vart det ett till onödigt inlägg. menmen:)
JUSTE, GRATTIS MOBERG:)

Bilder från idagsaken

Bara några av alla de bilder som togs, mer kommer ni antagligen att se. Kommer nog inte skriva något mer idag, men det kanske söta Kajsa gör. Pussar på henne som är sjuk.
Puss /Hedda

Roligroligrolig dag! :)

Dagen var rolig, vet inte riktig vad det var som var så kul. Nu ska jag städa rummet, sen ska jag och Malin ner och fota en massa vitsippor, lägger in bilder sen. När jag kommer hem ska jag fortsätta städa, för jag tvivlar på att jag hinner klart innan. (Har en tendens att börja med annat när jag städar)
Puss / H
(Nu tycker jag att alla ni som är sjuka ska ta och komma tillbaka, skolan är väldigt tom utan er!)

himla kortfattat.

sitter i telefon med malin, jag låter tydligen som en häxa. och nu pratar jag med johanna och anton vill få med mig och köpa pizza men det är ju inte så jätte smart, och nu pratar jag med dennis, och nu övertalar dennis mig att jag ska komma till skolan imorgon annars ska han bära mig till skolan. och nu pratar jag med malin, och det här vart ett himla cp inlägg. och jag är kär i mina vänner som kan få mig att börja skratta så jag gråter.

hemma idag också.

tjääänare, blev hemma idag också. mamma skulle väcka mig så skulle vi kolla hur jag mådde, men hon lät mig sova vidare -.- och jag hade först tänkt att dra t skolan idag, även fast det inte är så smart. men pallar seriöst inte vara hemma. och nu blir det något äckligt t frukost. och ja, jag håller på att gå upp till att äta 2g/dag. jajajaja, nu ska jag dra.

Några veckor gammal bild

Ser sliten ut på bilden... Nu blir det en massa tv! :D

so you do

favoritlåten just nu!:)

jag vet inte ifall jag får gå till skolan imorgon heller. jag orkar verkligen inte vara hemma mer. tog två stycken alvedoner för ett tag sen så febern har gått ner lite, men såfort jag rör huvudet får jag jätte ont, jag förstår inte riktigt vad jag dragit på mig för skit. min röst är paj. låter inte som jag, lite läskigt. och jag har inte gjort någonting idag. sovit hur många timmar som helst, vilket är skönt. och fick i mig lite mat nyss:) och mitt batteri dör om 1 minut och orkar inte gå och hämta laddaren. så kan inte skriva mer nu.
P U S S !

Lite musik!

Tror i alla fall det är lite musik som både jag och Kajsa gillar. :)
David Guetta ft. Kid cudi - Memories
Joshua Radin-I'd rather be with you
One Republic - All the right moves
Orkar inte mer nu, men men :)

Orkar inte..

Jättedålig bildkvalitét, men ni får klara er, så ser jag ut nu.
Orkar inte skriva så långt nu, har sprungit ett coopertest idag, som gick bra, blivit glad, blivit mäkta besviken, varit trött och hjälpt Oskar att få mvg på läxan. Inte en jättedålig dag ändå. Vädret nu är inte super, hoppas nästan på att det ska spöregna, det är så mysigt när det gör det. Ikväll blir det spanskaplugg. Inget mer att skriva nu..
Puss / Hedda

anton i skype.

sitter med anton i skype och han mobbar min röst totalt. och nu fick jag reda på att han drev när han sa att han var hemma pga av att han låg före i alla ämnen, trodde först på det ! men han har feber, och jag med. jag orkar inte skriva mer nu, puss !

några bilder från sofie:)


malin! -.-

HAHAHAHHAHA! visst verkar hon snäll? -.-

sitter eller nej jag ligger och skrattar åt malin ilandsproblem. gillar att man kan ha allt för livlig fantasi ibland.
och jag är himla pigg eftersom jag sovit nästan hela dagen, fick i mig lite mat och sen har jag fått malin att börja gråta idag!:) hahah, glädjetårar syftar jag på. och jag har även hunnit med att ringa och väcka andreas ett antal gånger, men han somnar bara om direkt -.- haha, sen har jag gjort naada! ifall man bortser från att hosta, kollat på avatar och drogat halstabletter! låter det inte himla roligt?:)

Promenad

Malin kom hem till mig när jag stod i duschen, lite chockad kan jag säga att jag blev. Vi tog en promenad och prata, mycket trevligt. Vi ska springa imorgon på gympan, jag orkaaar inte. Friskis var nice, man känner sig så fräsch efteråt.
Puss
Hedda

heddamalinkajsa.

gillar egentligen inte låten, men det har blivit en heddakajsamalin låt. saknar er!
måndagen har spenderats i sängen hela dagen, okej misstolk men mitt huvud och hals tar död på mig. såfort jag rör mig får jag huvudverk och orkar inte ta mig någonstans. medicinen gick knappt att svälja imorse och har inte kunnat få i mig någon mat. varm saft och vatten är det som funkat. ska sova vidare nu, önska mig lycka till att somna inatt men orkar inte hålla mig vaken längre nu. puss!

Fullbokad

Hejhej.
Ska på friskis om en och en halv timme, så äter lite nu, sen när jag kommer hem ska jag ta en dusch, äta middag och plugga spanska, och göra engelskaläxan.
Skolan gick rätt långsamt, mådde jättedåligt på förmiddagen men det blev bättre av lunch. Har mått lite konstigt sen igårkväll, men tror friskis blir bra.
Pe U Ess Ess
hedda

Jättesnabbt blir det här.

Börjar om 25 minuter, måste snart dra.
Här får ni i alla fall en dagens outfit. Bajs på Kajsa som är sjuk
Kofta, H&M. Klänning, Barcelona nånstans. Tights H&M. Skor, Converse.

!

jag tror att jag har det sämsta immunförsvaret som finns.
legat och hostat hela natten och vaknade med huvudverk. inte roligt.

ny vecka som jag inte ser fram imot.

måndag, ny vecka. massa jävla plugg och prov. inget jag ser fram imot. har ett skit viktigt no prov & so redovisning tills imorgon, önska mig lycka till. och 5 dagar kvar tills helg, jag gillar det inte. fredag har elin sin tjejmiddag, vilket blir mysigt. sen sa hedda att vi skulle träffa killarna, så det blir nog så. sen har jag inte många mer planer. prade med alice som bor i täby, men det funkade inte för mig, inte träffat henne på evigheters. saknar dig stumpan!
och min hals tar död på mig! ligger och hostar som en galning, och det är inte roligt. borde egentligen sova nu, men har sovmorgon till kvart i 10. men aja, ska försöka få tag på en underbar person först sen ska jag sova, godnatt människor! puss.

cp barn!

gammal bild, har inga nya.
pluggat hela dagen så finns inte så mycket att skriva.
moberg smsade och sa att andreas hade ramlat med moppen och åkte ambulans, och jag fick panik. men sen ringde andreas och bara skrattade -.- fan vad dom skrämde mig. aja, ska sätta på någon film nu eller plugga no vi får se. och känner att jag inte har något liv. vart hemma hela dagen igår och idag. första gången på länge jag vart hemma under en helg. men det är skönt det också. aja, puss på er.

Jag har hunnit med mycket idag.

Började dagen med att åka in till rålis, och det var återträff med ängsholmarna. Supermys, även fast det inte var så många där.
När jag kom hem klippte jag gräset (money), och hjälpte mamma med maten. Sen cyklade vi ner till kista, jag fick med mig ett par vita tjocka tights, ett par svarta tjocka tights (dom svarta jag hade gick sönder på valborg), ett par sporttights och en sportbehå. Och juste en klänning. Som kommer användas mycket i vår :)
puss
H
Den superfina klänningen jag köpte.

2 maj!


2 maj och det känns som sommar ute, men har suttit inne hela dagen och pluggat tyvärr. vet inte vad jag ska göra idag. har ingen lust att träffa någon, känner mig så jävla ofräsch även fast jag precis duschat. men ska fortsätta se på alice i underlandet nu tror jag. och om 11 dagar åker jag ner till pappa och om 9 dagar blir jag 15. längtar:) och på onsdag kanske skulle jag och mamma åka till ikea och köpa lite stuff. ramen behövs köpas, Bildkollage (klicka på länken ifall ni inte vet vad jag pratar om:) ska iaf bli som en tavla) puss!

Men jag lever i alla fall

Det är första maj och jag har inte så mycket som stuckit näsan utanför dörren. Jag skäms lite faktiskt. Det jag vill säga är att nu har tiden gått sådär megasnabbt igen. Nyss var det typ första mars ju? Och ännu nyssare första april? Och nu första maj? Det har ändå varit några långa månader för mig, men nu känns det som att det har gått lika snabbt som en cirkusgubbe som skjuts ut ur en kanon. (Jag vet, världens bästa metafor, som jag kom på just nu)
Har verkligen legat hemma och varit helt slut efter igårkväll. Jag tycker om mina kompisar. :)
Nu ska jag se på ett avsnitt av någonting och sen sova.

Godnatt och sovgott alla tuffeldjur. Ordet tuffeldjur är det bara dom i min no-grupp som fattar vad jag menar. Juste! No-provet gick bra för mig igår.
Hedda

död hela dagen.


bild från igår.
dåligt skrivet, men jag har vart helt död hela dagen, somnat i soffan flera gånger och vart jätte seg. aja, ser på ciao bella nu och väntar på att maten ska bli klar, har även vart och hyrt film och köpt godis. så det blir hemma kväll ikväll med familjen. kan va skönt det med:) puss!

valborg:)

hedda har ju redan skrivit lite om valborg, började ju hos sofie med tjejerna, skit mysigt!
sen drog vi till brasan och träffade massa människor. segt va det i början va helt borta, fattade ingenting. fredrik kom och skämde ut mig, hahaha  kommer och ger världens kram och inte alls diskret. men han hade köpt glass som jag fick när jag kom hem så det är förlåtet;) när det va fyrverkerier och sånt va jag med matilda och julia och några kilalr från smk. trevliga människor:) resten av kvällen va jag med parallell människorna, vilket va roligt. bilder togs inte, orkade inte eftersom alla andra tog. så bilder kommer nog sen ifall inte alla bilder blivit helt drogade, rädd för det. och juste, grattis till adam som fyller år idag!;) nej men ska sätta på film nu och krypa under täcket eftersom hedda har skrämt mig med krokodilen. orkar inte förklara.

RSS 2.0