Valborgskvällen

Kvällen var jättekul vi gick runt och träffa en massa människor. Roligt. Träffade världens segaste människa, som inte fattar någonting av vad jag försöker visa, men söt är han. Träffade Elin en snabbis, saknar henne. Sen var det lite förvirrat ingen av oss fatta något, men over all, en riktig rolig kväll. En hund skrämde livet ur mig och Kajsa.
Jag tog inga bilder men det gjorde andra så det kommer sen.
H

valborg!

gammal bild, jag saknar min bruna färg!
suttit och lyssnat på skit hög musik ett bra tag nu och vart himla glad, brukar inte gilla valborg, vet inte varför. men känns som det här kommer bli bra;)
hedda har redan berättat vad som händer. och jag hinner inte lägga in bild på bad jag har på mig, men det får ni ikväll. men måste skynda mig nu, ska träffa hedda om en kvart och är inte helt färdig. och kameran är inte laddad. så batteriet kommer ju dö snabbt. men heddas kamera är med tror jag:) aja, ni får ha det så bra ikväll. puss!

Blomma och hur jag ser ut på valborgskvällen.

Tyckte om den sista bilden, även fast mina ögon ser superkonstiga ut. Tycker om mitt hår som det är nu men kommer säkert sluta med att jag plattar det ändå. Ska möta Kajsa kvart i fem, så tar vi oss till Sofie, och träffar resten av tjejerna. Ses vid brasan? :)

misslyckat!

första är från några veckor sen, vet inte varför jag skrattar åt det. menmen, andra är igår från so lektionen. och det tredje är från idag när jag hedda hade slutat och segade i skolan.

I skolan

Vi sitter i skolan nu, och har ingen aning om vad vi ska göra, slutade för typ en timme sen, och har ätit pannkakor och gått runt lite, men nu vet vi inte.
Puss
HK

anton i skype.

bjuder på oss själva kallas det!
hejhej:)
sitter med anton i skype och halv sover, men människan är inte så mycket roligare, han ser på film och är helt borta.
slutade vid 4 och va himla död, så somnade en stund efter jag pratat med pappa om födelsedagspresent å så:) sen ringde ju syster och bad mig komma dit. så lånade ett par skor som jag kanske skulle få av henne:) happy face! nej men ska skriva klart till albin nu och sen läsa. godnatt människor!

Känns som att jag bloggat väldigt mycket idag, för att ha så lite tid över.

Insåg för ca tio minuter sen, halv elva då, att det typ bara varit en timme sammanlagt, sen jag kom hem, som jag inte pluggat på, när jag åt middag och duschade och åt lite glass. Har alltså pluggat typ fem-sex timmar. Känns jättebra. Verkligen. Nu vet jag att jag klarar kemiprovet imorgon i alla fall.
Här får ni en asbra låt! Train - Hey soul sister.
Godnatt



Hedda

Rolig idé

Såg på facebook att i saltis har dom en grupp (bara saltsjöbadenbor som får vara med) och där skriver dom allt skvaller som händer där, nån anonym som har skapat den och har gjort ett särskilt mailkonto som man mailar in skvaller till. Som gossip girl ungefär. Haha vår skola borde ha det tycker jag :D
Anledningen att jag vet detta är att jag känner lite människor i saltis.
Har inte så mycket att skriva min gärna är full av kemi.
H

Pluuuuuuugga

Har precis pluggat NO i treee timmar. Orkar inte... Nu är det en engelskauppsats som måste skrivas, en dusch som måste tas och gissa vad? Sen blir det ännu mera NO.
Nu vet ni hur min kväll ser ut. SÅ ROLIGT SÅ JAG TROR JAG DÖÖR! Eller inte.
Imorgon är det valborg, ska till Sofie och sen till brasan. Kommer bli kul.
Back to studying.
H
(Kajsa, du måste lära dig att lägga upp inlägg i din kategori. Pusspusspussspussss)

syster.

ska börja dra mig mot syster snart, hahah. gillar henens och mina telefon samtal.
''lovar att när jag blir 20 kommer du ringa varje helg: mariiaaaa.. ''
''hahahah, men nejdå jag ska inte dricka!:O ''
'' haha, nej okejdå:) ''
''hahah, gillar att du reagerar sådär och mamma skulle skrika på mig''
'' DU FÅR INTE DRICKAAAAAA!!!!''
'' hahah, jäss:) ''
.
hahaha, tror inte ni fattar ett skit. nej men ska dra mig mot henne nu och låna lite kläder tills imorgon sen skjussar hon hit mig igen, mysigt !:)

So

Har so nu vi äter saker. Haha nej jag skulle inte döda kajsa.
PUSS

so lektion!

tjeeenare, sitter nu på so'n och dricker varm choklad och äter äpple. hahah, nej men vi gör faktiskt annat också:) och hedda skulle döda mig ifall hon såg vad jag gjorde nu:) så kanske borde fortsätta jobba nu istället.
ikväll kanske det blir friskis, det beror på ifall Elin mår bätre:)
K

för er som undrar!

mamma sa att jag borde läsa det här, det handlar om en boxare som drabbats av samma sak jag har, Giftstruma. hon berättar i början ifall ni kan läsa vad som står, jätte dålig bildkvalitet. men hon behövdes opereras eftersom hennes va lite allvarligare än min, men man vet inte vad som kan hända med mig, det här kan hända mig också. just nu tar jag 63 tablett mediciner / vecka. och ska göra det i 2 år. sen ska dom se vad som hänt och kolla ifall allting är normalt, så då kanske jag får sluta med all medicin, vilket vore himla skönt. men jag hade några val, det var att äta medicin, ta medicin i flytande form eller att operera bort sköldkörteln. okej, orkar inte skriva mer nu, men nu vet ni lite mer om min sjukdom!:)

panik!

hahaha, innan dansen, fullt normala:)

kom hem från dansen för typ en timma sen, och det här var typ sista gången innan uppvisningen ifall vi inte har träning näsan vecka, så har fan panik eftersom jag inte kan den helt!
och min tv dampar sönder, den stängs av när man sätter på den, orkar verkligen inte!
men ska hoppa in i duschen nu, ha det så bra:)
K

Är jag en bra dotter eller vad?

Mamma kommer hem och säger att hon ska laga middag, men jag är så snäll, så jag lagade hela middagen. En massa plättar och pannkakor, så gott, har tjänat lite pluspoäng i familjen nu. Vet ni ikväll är världens bästa tv-kväll för det är både Grey's och True Blood! Yaaaay.
H

Bildkollage

juste, har inte berättat än vad jag satte igång med igår kväll.
resultatet får ni se när det sitter uppe sen, men nu vet ni hur det kommer att se ut på ett ungefär, men mer bilder ska det bli, behöver få lite bilder skickade eftersom jag inte har kvar några bilder från min förra data!
K

convers & jeansjacka.

såhär har jag gått runt idag, sen med röda conversen och jeansjackan. och det är verkligen varmt ute nu, happy face. hahah:)
skriver mer om dagen ikväll, för jag måste börja göra mig iordning till dansen snart, även fast jag inte ska till bussen först om 1 ½ timme menmen. men ni får ha det så bra sålänge:)
K

Köttbullar med potatismos och blåbärspaj.

Det fick vi laga på hemkunskapen idag. Supergott.
Men vet ni? Jag är så trött på skolan. Jag är bokstavligen trött på skolan. Är bara trött heeela tiden. Men imorgon är det bara sex veckor kvar.
Men hörrni nu ska jag läsa det nya numret av veckorevyn som kom i brevlådan idag. Sen lägger jag in en film från i fredags som jag hittade, som Kajsa filmade med min kamera :)

Snabbt

Har pluggat en massa NO men nu tittar jag på Ugly Betty, och sen blir det Desperate Housewives och Cougar town. Shit vilken tv-nööööörd jag är!
Nu börjar det, adioooos.

busted

.
gillar att statistiken går upp himla fort:)
kan berätta om dagen, inte så mycker hände på förmiddan, jag hedda sofie & malin gick t kummelby på lunchen så funderar på att ut och springa ikväll. sen på engelskan fick jag höra väldigt många gånger av jennifer att jag är busted vilket hon kanske har rätt i. och vad jag är busted med det är inte nödvändigt att ta upp tycker jag:) sen har inte så mycket mer hänt. puss

kajsa:)

hejhej,
kajsa heter jag & känner att det blev himla likt heddas början, menmen.
ska fixa en ny header snart, måste bara hitta lite bilder,
och jag har verkligen ingen aning vad jag ska skriva.
men jag skriver nog mer ikväll, berättar om dagen då:) pusshej.

Fick något fint på posten

Fick ett par låga converse på posten idag från några amerikanska vänner. Älskar dom. Mitt tredje par converse, men de första låga. Vi jobbar på bloggdesignen.
H

Första inlägget

Hejhej, jag heter Hedda Stjernström och är femton år. Min käre vän heter Kajsa och hon är rätt så bra :)
Vi kommer väl skriva om våra dagar och sånt, jag personligen kommer ha kvar min gamla. blogg och lägga upp foton och så och den heter http://heddaway.blogg.se för jag fotar väldigt mycket.
Har inte så mycket mer att skriva just nu, menmen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0